50 YOUNG PROFESSIONALS

ISCC’22 Bünyesinde 50 Genç Profesyonel Programı Açıldı!

Yaşça genç olmaktan ziyade kontaminasyon kontrol endüstrisine yeni katılmış kişileri bir araya getirip eğitmeyi planlayan bu programın en önemli amacı ICCCS bünyesinde önemli kademelerde aktif rol oynayacak yeni adaylar geliştirmek. Genç profesyoneller, ISCC2022’ye ve ICCCS tarafından kendileri için hazırlanmış akredite kurs ve eğitimlere katılma fırsatı yakalayacak.

Uluslararası Kontaminasyon Kontrol Dernekleri Konfederasyonu (ICCCS), ulusal kontaminasyon kontrol derneklerini tek çatı altında birleştirip bu endüstrideki gelişmeleri ve uluslararası iletişimi kolaylaştırmayı hedefleyen bir organizasyon. Şu anda 19 üyesi bulunuyor (üyelerden biri 4 İskandinav ülkesini temsil ediyor). ICCCS üyeleri her 2 yılda bir uluslararası bir sempozyum düzenliyor (International Symposium on Contamination Control veya ISCC2022), bu sene 25.si olacak bu sempozyum Antalya’da, Türkiye Temizoda Teknolojileri Derneği tarafından düzenlenmekte. Aynı zamanda ICCCS’in 50. Yılının da kutlaması olacak sempozyuma Dünya’nın dört bir yanından sektör profesyonellerinin katılıp tecrübelerini paylaşması bekleniyor.

50 Genç Profesyonel programına katılabilmek için bu yazının sonundaki formu doldurarak başvuruda bulunabilirsiniz. Heyet tarafından seçilen adaylar ISCC2022’ye yalnızca konaklama ücretini ödeyerek katılabilecek ve etkinlik boyunca eğitimlerden ücretsiz olarak faydalanabilecek.

08.07.2022